FAQ

Extensions zijn niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers. Bij Excellent Eye word er gekeken naar de natuurlijke wimper en plaatst de daarvoor bestemde extensions. Er word gekeken naar welke dikte, hoeveelheid en welke krul er gebruikt kan worden.

Absoluut niet! Vaak is de behandeling zo comfortabel dat de cliënte in slaap valt.

Nee. Niet als ze goed worden aangebracht. De eigen wimper kan gewoon vrij groeien en zal uitvallen na zijn groeicyclus waarna weer een nieuwe eigen wimper kan groeien.

Dat is per persoon verschillend. De gemiddelde groeicyclus van de natuurlijke wimper is 8 weken. Daarna zal de eigen wimper uitvallen en daarmee ook de extension. Deze cyclus verschilt per persoon. Ook zitten de eigen wimpers allemaal in een verschillende fases van deze cyclus. Aangezien we 1 tot 4 wimpers per dag verliezen is het aan te raden om de set na een week of 3 op te vullen.

Nee, dat is zeer af te raden. Hierdoor kan je de eigen wimpers beschadigen. Laat het altijd door een specialiste verwijderen. Met speciale remover kunnen de extensions binnen een paar minuten worden verwijderd.

Dit heeft te maken met de natuurlijke groeicyclus van de wimpers. Als de natuurlijke wimper uitvalt dan valt ook de extension die daaraan vast zat uit. Om een volle rij wimpers te behouden is het dus raadzaam om binnen 2 a 3 weken bij te vullen.

Of u nou dunne, rechte, korte of naar beneden staande wimpers heeft voor iedereen is er een geschikte wimperextension.

Heeft de FAQ pagina niet al uw vragen beantwoord?

Neem dan op 1 van de onderstaande manieren contact met ons op

Per telefoon?

Bel ons op telefoonnummer: 0631 32 72 21