Online Afspraak

Bij Excellent Eye plan je eenvoudig online zelf je afspraak in voor elke behandeling. Op elk moment van de dag is de online agenda beschikbaar voor jouw. Je kunt je afspraak 24/7 inplannen. Wil je vooruit plannen om zeker te zijn van jouw afspraak, dan kan dit tot 3 maanden vooruit.

Voordelen van een online afspraak:

  • Maak eenvoudig je afspraak 24/7
  • Vooruit plannen tot 3 maanden
  • Vooruit betalen is mogelijk (niet verplicht)
  • Afspraak bevestiging word verstuurd
  • Herrinering van de afspraak word verstuurd
  • Mogelijkheid om de afspraak te verplaatsen
  • Mogelijkheid om de afspraak online te anuleren

Hoe werkt een afspraak maken?

Je kiest heel eenvoudig een dienst, bijvoorbeeld wimperextensions. Daarop volgt de keus voor de behandeling. Dit kan bijvoorbeeld zijn Volume set, klik op volgende stap. Daar veschijnt de datum die nog beschikbaar is, zodra je daar op klikt zie je de beschikbare tijden. Om de afspraak definitief te maken rest alleen nog de persoonlijke gegevens.

Na het maken van de afspraak krijg je automatisch een afspraak bevestiging op gestuurd, tevens krijg je een Corona Formulier op gestuurd met een vragen lijst. Dit zodat we zeker weten gezond bij elkaar komen.

Om je goed voor te bereiden op de afspraak, vragen we je om de ogen en wimpers goed te reinigen zodat ze vetvrij zijn. Make-up resten kunnen ervoor zorgen dat de wimperextensions niet goed kunnen hechten aan de natuurlijke wimpers. Het is dus belangrijk dat je er geen oog make-up op de wimpers zit als je naar de afspraak komt.

Voor de behandeling wordt er een intake formulier ingevuld. Hierin bespreken we of en contra indicaties zijn en of het wel of niet mogelijk voor jouw is om extensions te plaatsen. De behandeling duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur dit ligt aan het aantal natuurlijke wimpers. Gedurende deze tijd lig je op een massagetafel, heerlijk onder een dekentje.

Kinderen en/of vriendinnen graag niet meenemen ivm de ruimte

Salon openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 09:00 tot 18:00 uur
Zaterdag & Zondag: Gesloten

Heb je vragen over de behandeling of weet je nog niet welke behandeling voor jouw wimpers geschikt is? Neem dan contact met mij op: info@excellenteye.nl